ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Počeo je najveći svetski sajam posvećen mobilnim uređajima! Predstavljamo Huawei P10

HUAWEI P 10

Odavno znamo da Huawei planira da predstavi svoja dva nova uređaja na ovogodišnjem sajmu u Barseloni. Ali od juče ovo je i zvanično, naime na konferenciji pre početka sajma Huawei je predstavio svoje uređaje.

MWC 2017, ILI MOBILE WORLD CONGRESS 2017 JE NAJVEĆI SVETSKI SAJAM POSVEĆEN MOBILNIM UREĐAJIMA, OVE GODINE SE ORGANIZUJE OD 27. FEBRUARA DO 2. MARTA.

P10 kao flagship uređaj kompanije HUAWEI, sigurno je da će obezbediti dobru poziciju na tržištu, međutim ukoliko već posedujete P9 uređaj nismo sigurni da P10 donosi nešto što bi vas nateralo da zamenite svoj P9 sa novijim modelom.

HUAWEI P10 JE POBOLJŠANA VERZIJA VEĆ ODLIČNOG P9 UREĐAJA.

P10 je po dizajnu malo drugačiji od P9 uređaja, izgubio je neke obline koje je imao P9 i takođe malo je lakši u ruci u odnosu na svog prethodnika. Takođe poseduje novi čitač otiska prsta koji se nalazi na prednjoj strani telefona. Uređaj pokreće procesor Kirin 960. Kamera je takođe poboljšana, tako da sad uređaj poseduje kolor kameru od 12MP koja radi u tandemu sa 20MP crno-belom kamerom.

Dakle ima prilično dobrih poboljšanja, ali se to ne može reći za displej koji je na modelu P10 u Full HD kvalitetu. Ukoliko želite uređaj sa QHD onda morate da se opredelite za P10 plus uređaj.

Pored ova dva uređaja kompanija HUAWEI je predstavila i 2 nova smartwatch sata HUawei Watch 2 i Huawei Watch 2 Classic.

Sat Huawei Watch 2 dolazi sa dosta senzora i poboljšanom baterijom, ali se može desiti da vas dizajn ipak navede da sačekate neki sledeći proizvod. Dizajn je poprilčno sportski, ali sa druge strane i funkcije su takođe fokusirane na sport. Sat poseduje GPS, merač otkucaja srca a pored toga je i otporan na vodu i prašinu.

Ukoliko ipak niste ljubitelj sportskih satova, onda bi Vam se sigurno više svideo Watch Classic 2. Inače obe verzije sata imaju Android Wear 2.0 operativni sistem.

Već na prvom danu sajma u Barseloni imamo najavljeno toliko flagship uređaja da deluje da neće ostati mesta za uređaje koji će biti predstavljeni nakon završetka… Pročitajte na našem sajtu i ostale novosti sa sajma u Barseloni.

SONY Xperia X2, XZ 2 i još po nešto što očekujemo u Barseloni

LG G6- Prvo veliko predstavljanje ove godine na MWC-u

Mobinisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
ZTE Gigabit i HTC 11 u Barseloni?
Sledeći članak
Samsung otkrio: Evo kada stiže njihova nova zver od telefona (VIDEO)
test