ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

LG prikazao kako će izgledati novi displej na V30

Još malo je ostalo do prikazvivanja novog modela iz V serije kompanije LG. Modeli koji su prethodili V10 i V20 su bili poznati po sekundarnom displeju koji se nalazio odmah iznad glavnog displeja. Iako je bilo onih koji su voleli ovu karakteristiku kod V serije dosta korisnika je smatralo da je ova opcija nepotrebna. Iz tog razloga se verovatno LG odlučio da izbaci sekundarni displej kod ovogodišnjeg modela V30.

Iako je sekundarni displej delovao kao zanimljivo unapređenje u trenutku kada se pojavio, na kraju se ispostavilo da je to ipak samo beskorisno oduzimanje prostora koje se može iskoristiti za glavni displej.

Na internetu se već uveliko nagađa šta bi moglo da zameni sekundarni displej. Ako je verovati slikama koje su se pojavile a koje navodno predstavljaju displej V30 modela, zameniće ga “always on” displej. LG je u saopštenju naveo da je u pitanju unapređen AOD displej koji poseduje model G6. Tako da će displej moći osim sata da prikazuje i “Quick tools”, muzički plejer ili fotografiju koju odabere korisnik.

Prikazan dizajn LG V30 (VIDEO)

Osim toga LG je najavio da će V30 imati i “Floating Bar” koji je navodno evolucija sekundardnog displeja mada na prvi pogled izgleda kao kopija Samsungovog “Edge Screen”.

“Floating Bar” će se pokretati sa desne strane displeja ali se navodi da će korisnici u finalnoj verziji moći da mu menjaju poziciju kao i opcije koje će sadržati.

Mobilnisvet.rs

LG Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Honor Note 9 – šta možemo da očekujemo?
Sledeći članak
Facebook potpuno promenio aplikaciju za mobilne
test