ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Honor Note 9 – šta možemo da očekujemo?

Honor Note 8 uređaj je predstavljen u avgustu prošle godine tako da je za očekivati da se ove godine pojavi naslednik Honor Note 9. Nažalost Honor još uvek nije zakazo datum za predstavljanje tako da samo možemo da se nadamo da će Note 9 biti prikazan na IFA 2017 početkom septembra.

Do tada možemo samo da pratimo informacije koje su se pojavile a koje su vezane za Honor Noze 9 phablet. Još uvek nije poznato da li će Note 9 imati displej sa dijagonalom kao njegov prethodnik od 6,6 inča, ali slike koje su se pojavile prikazuju bezel-less displej.

Takođe neke specifikacije koje su se skoro pojavile navode da će Note 9 imati dualnu kameru koja će biti kompbinacija dva senzora od 12MP. Osim kamere navodi se da će uređaj imati bateriju kapaciteta 4600mAh koja je sigurno neophodna ako se uzme u obzir da će ovo biti jedan od najvećih telefona na tržištu.

Predstavljen Huawei Honor 9

Uređaj će navodno pokretati nova unapređena generacija Kirin čipseta koji nosi oznaku Kirin 965. Ovaj čipset još uvek nismo imali prilike da vidimo u nekom uređaju.

Osim navedenih karakteristika navodi se još da će uređaj imati 6GB RAM-a i 64GB memorije za čuvanje podataka. Kada se sve karakteristike uzmu u obzir lako je zaključiti da možemo očekivati novi flagship uređaj na predstavljanju u septembru, dok će se u prodaji naći verovatno do kraja godine.

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Viber: Promenite broj bez brisanja poruka i medija
Sledeći članak
LG prikazao kako će izgledati novi displej na V30
test