ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

LG predstavio svoj novi uređaj G6+ (VIDEO)

Pre samo nekoliko nedelja kompanija LG najavila je poboljšanu verziju modela G6 koja će se zvati G6+. Bitne izmene na novom uređaju u odnosu na osnovnu verziju su upravo stvari o kojima smo pisali a koje nedostaju osnovnoj verziji.

Kao što smo već pisali u članku LG G6: karakteristike, specifikacija i prvi utisci kao nedostatak smo tad naveli opcije koje su aktivne na modelima namenjenim određenim tržištima:

  • Baterija 3300mAh Li-Po u sklopu kućišta, Quick Charge 3.0, wireless punjenje ali samo u verziji za američko tržište
  • Hi-Fi DAC

Opcije koje su bile ograničene samo za neka tržišta će biti dostupne na modelu LG G6+. Dakle nezavisno od tržišta LG G6+ će imati wireless punjenje, kao i Hi-Fi DAC. Osim ovog poboljšanja LG G6+ će imati i 6GB RAM memorije za razliku od LG G6 koji ima 4GB RAM memorije.

LG G6 test izdržljivosti

Dodatna novinaje i što će uređaj moći da se nabavi u dve dodatne boje Otical Marine Blue i Optical Terra Gold. Novi flagship bi trebalo da bude predstavljen u Južnoj Koreji ovog meseca kada ćemo nadamo se saznati i cenu.

Pogledajte kratku reklamu za LG G6+

Kada će biti predstavljen LG V30?

Mobilnisvet.rs

 

LG Proizvođači Vesti
Prethodni članak
WhatsApp sprema „Night Mode“
Sledeći članak
Samsung priprema i verziju Galaxy S8 mini
test