ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

LG pokrenuo rat protiv Samsunga (VIDEO)

Poznato je da se i LG i Samsung spremaju da nam predstave svoje nove flagship fablete. Samsung Galaxy Note 8 će biti predstavljen danas, dok se predstavljanje LG V30 modela očekuje 31. avgusta. Oba modela bi trebalo da se nađu u prodaji u septembru ove godine.

O karakteristikama oba modela smo već pisali a tekstovi su na linkovima

Samsung Galaxy Note 8 na AnTuTu testu!

LG V30 se pojavio na GeekBench testu

Iako uređaji još uvek nisu zvanično prikazani, to nije smetalo kompaniji LG da snimi tizere u kojima tvrdi da će LG V30 preuzeti korisnike Note uređaja. U prvom tizeru osoba lomi olovku i od nje pravi slovo V, a svi znamo da je osnovna karakteristika Galaxy Note uređaja upravo olovka S Pen. U drugom tizeru osoba takođe koristi običnu olovku kako bi na papiru napisala poruku na korejskom :”Postoji razlog zašto raskidam sa tobom”.

U svakom slučaju očekuju nas dva nova flagship uređaja odličnih karakteristika i sa nestrpljenjem ih očekujemo na tržištu. Da li će LG uspeti da uzme deo kolača od Samsunga ostaje nam da vidimo kada krene prodaja.

U međuvremenu pogledajte tizere


Mobilnisvet.rs

LG Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Pojavila se informacija o cenama za Sony XZ1 i XZ1 compact
Sledeći članak
Huawei najava za Mate 10 uređaj – uređaj vredan čekanja!
test