ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Huawei najava za Mate 10 uređaj – uređaj vredan čekanja!

Huawei je prikazao tizer za uređaj Huawei Mate 10. Kako Huawei navodi, Mate 10 je uređaj koji vredi čeakati. Na osnovu onoga što smo do sada saznali o uređaju mislimo da Huawei ne greši sa izjavom.

Pogledajte tizer

Mate 10 uređaj imaće dualnu kameru kao i prethnodi modeli iz ove serije. Kameru naravno proizvodi Leica sa kojom je Huawei potpisao dugogodišnji ugovor o saradnji. U jednom trenutku video nam otkriva da će zapravo Huawei Mate 10 imati kameru koju će činiti dva senzora,  senzor u boji od 12MP i monohromatski senzor od 20MP. Ovo je upravo konfiguracija koju imaju Mate 10 i Huawei P10. Iako je rezolucija nepromenjena očekujemo poboljšanja na drugim poljima.

Pojavile se prve skice Huawei Mate 10 uređaja (FOTO)

Huawei Mate 10 će verovatno imati “EntireView” displej dijagonale 6 inča sa odnosom strana 18:9 i rezolucijom 2160 x 1080 piksela. Pokretaće ga čipset Kirin 970, a uređaj će biti prikazan 16. oktobra u Minhenu.

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
LG pokrenuo rat protiv Samsunga (VIDEO)
Sledeći članak
Šta sve možete sa Galaxy S8 uređajem (VIDEO)
test