ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

LG će proizvoditi Google Pixel XL 2

Foto: androidcommunity.com

Prve Google telefone Pixel i Pixel XL je proizvodila kineska kompanija HTC. I do ovog trenutka se predpostavljalo da će i ovogodišnje modele proizvoditi upravo HTC. Ispostavilo se da je to samo delimčno tačno. Izgleda da će HTC proizvoditi samo Pixel 2 a da će Pixel XL 2 proizvoditi kompanija LG.

LG sprema dve nove verzije LG G6 telefona

Ova informacija je otkrivena kroz izveštaj o grešakama u okviru Android Issue Tracker. Pojavio se izveštaj o grešci koju je uneo zaposleni kompanije LG, odgovor kompanije Google je bio da se izveštaj zatvori i premesti u deo Android > Partner > External > LGE > Taimen > Power.

Odavno već znamo da je Taimen kodni naziv jednog od tri telefona koje Google razvija ove godine.

Do pre par dana je bila aktuelna informacija da će Google ove godine prikazati 3 modela, međutim kako navode izvori Google je odustao od proizvodnje jednog modela tako da ćemo i ove godine imati priliku da vidimo 2 modela Google Pixel telefona.

Cela situacija je postala jako zanimljiva, ove godine imaćemo situaciju da Google Pixel proizvode dve različite kompanije. Ostaje nam da vidimo da li će se dizajn modela razlikovati što je malo verovatno ako se uzme u obzir da su oba prošlogodišnja modela imala identičan dizajn.

Google sprema čak tri naslednika Pixel smartphone-a

Mobilnisvet.rs

Vesti
Prethodni članak
Pojavile se prve fotografije OnePlus 5 kao i specifikacija i cena uređaja!
Sledeći članak
Test izdržljivosti HTC U 11 (VIDEO)
test