ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Pojavile se prve fotografije OnePlus 5 kao i specifikacija i cena uređaja!

Foto: tecnoblog.net

Još nedelju dana je ostalo do prikazivanja OnePlus 5 telefona. Dosta informacija se pojavilo u javnosti do sada, a sada se pojavila i fotografija koja izgleda kao da je napravljena za medije. Osim fotografije pojavila se i kompletna specifikacija uređaja.

Iako se na slici ne vide jasno detalji sa nje ipak možemo da vidimo neke osnovne karakteristike. Dualna kamera je postavljena horizontalno i zaista dosta liči po dizjanu na kameru koja se nalazi na iPhone 7 Plus uređaju kompanije Apple.

Kada govorimo o kameri, izvor navodi da će OnePlus 5 imati dualnu kameru sa 16MP (f/1.7) + 20MP (f/2.6). Displej bi trebalo da bude dijagonale 5,5 inča 1080p. Čtač otiska prsta će se nalaziti na prednjoj strani uređaja ispod displeja. Navodno će čitač otiska prsta moći da otključa telefon za samo 0,2 sekunde.

Osim navedenih karakteristika, poznato je i da će novi OnePlus 5 imati već poznati čipset Snapdragon 835 kao i 6GB ili 8GB RAM memorije u zavisnosti od verzije uređaja.

Što se tiče memorije za čuvanje podataka verzije će biti sa 64GB i 128GB  UFS 2.1 memorije. Baterija će biti kapaciteta 3.300mAh sa Dash Charge što će omogućiti da se telefon od 0% do 92% napuni za sat vremena. Verzija Bluetooth je 5.0.

OnePlus 5 će imati interesantne boje?

Jedina loša vest vezana za OnePlus 5 je cena uređaja. Do sada smo navikli da kompanija OnePlus proizvodi uređaje odličnih performansi po zaista pristupačnim cenama. Ne kažemo da je uređaj preskup ali početna cena je 479$ što je za 80$ više od početne cene OnePlus 3 kada se pojavio u prodaji.

Sve navedene informacije nisu zvanično potvrđene od kompanije OnePlus pa ih treba uzeti sa rezervom.

Mobilnisvet.rs

 

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Samsung Galaxy Note 8 će imati dve zadnje kamere
Sledeći članak
LG će proizvoditi Google Pixel XL 2
test