ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

iPhone SE 2 bi mogao da bude predstavljen sredinom godine!

Pisali smo već da bi ove godine mogao da bude predstavljen iPhone SE2 model. Mišljenja su podeljena i dok jedni tvrde da će sigurno biti predstavljen ove godine druga strana misli da će model ipak sačekati narednu godinu.

iPhone SE nova verzija 2018. godine?

Dakle više se ne dovodi u pitanje da li će se SE2 pojaviti već kada će se to desiti. Kako se sve više informacija pojavljuje o ovom modelu, izglednije je da će se model ipak pojaviti ove godine. Tačan datum i specifikacija uređaja još uvek nisu poznate, međutim DigiTimes navodi da će Apple predstaviti iPhone SE2 upravo u maju ili junu ove godine.

Kada su u pitanju karakteristike uređaja nema preciznih informacija, analitičari nagađaju da  će iPhone SE2 model pokretati A10 čipset koji se inače nalazi i u iPhone 7 i iPhone 7 Plus modelima. Na raspolaganju bi uređaj trebao da ima 2GB RAM memorije, dok bi za skladištenje podataka trebalo da bude na raspolaganju 32GB i 128GB memorije. Baterija koja će napajati uređaj biće nešto većeg kapaciteta (1700mAh) u odnosu na prethodni SE model.

iPhone X Android verzija za 880$

Sve informacije vezane za iPhone SE2 treba uzeti sa dozom rezerve jer još uvek nema zvaničnih podataka iz Apple-a o ovom modelu. Jedno je sigurno, iPhone SE se pokazao kao odličan uređaj namenjen korisnicima koji nisu ljubitelji velikih ekrana, pa je iz tog razloga očekivano da Apple uskoro izbaci na tržište uređaj koji bi pokrio taj segment tržišta. Osim manje dijagonale ekrana iPhone SE bi trebalo da ima i manju cenu, pa bi lansiranjem iPhone SE2 modela Apple takođe pokrio i segment tržišta koji ne pokrivaju modeli iPhone 8 i iPhone X.

Mobilnisvet.rs

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Samsung postao najveći proizvođač čipova u svetu!
Sledeći članak
Pad akcija kompanije Apple zbog briga oko iPhone X
test