ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

iPhone 8 maketa (VIDEO)

Foto: iphone8releasedate.com

Još jednom nam @OnLeaks prenosi informaciju znatno pre prikazivanja uređaja. @OnLeaks u saradnji sa Tiger Mobiles nam je prikazao u video snimku maketu iPhone 8 uređaja. Maketa je napravljena na osnovu fabričkih nacrta koji su navodno dobijeni direktno iz fabrike koja je zadužena za proizvodnju novog iPhone 8 uređaja. iPhone 8 bi trebalo da bude prikazan javnosti u septembru ove godine kada Apple tradicionalno prikazuje svoje nove modele.

Dakle na snimku je maketa tako da ne možemo videti kako će telefon izgledati kad se uključi, na snimku možemo videti samo dizajn uređaja koji je dimenzija 143.5 x 71.0 x 7.5 mm. Dualna kamera je malo izbačena u odnosu na zadnju stranu uređaja i u tom delu uređaj ima debljinu od 9.1mm što je malo čudan izbor dizajna.

U samom opisu videa stoji da uređaj nije završen do kraja i da se finalni proizvod može razlikovati od prikazanog.

Takođe na snimku se ne može videti gde se nalazi čitač otiska prsta.

Maketa koja je prikazana na video snimku je identična slikama koje smo objavili početkom maja tako da se može zaključiti da je informacija prilično tačna i da se sam uređaj neće mnogo razlikovati od prikazane makete.

iPhone 8 da li je ovo izgled novog Apple telefona? (FOTO)

Pogledajte video:

Mobilnisvet.rs

 

Vesti
Prethodni članak
Kako da pronađete skrivene Facebook poruke
Sledeći članak
Napravljen prvi mobilni telefon kome nije potrebna baterija!
test