ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

iPhone 8 ipak dolazi sa dijagonalom ekrana od 5,8 inča

Japanska medijska grupacija Nikkei navodi da će iPhone 8 biti model sa najvećim ekranom od svih modela koji se ove godine očekuju od Apple-a. Da podsetimo, u 2017. godini se očekuje da će Apple predstaviti tri nova uređaja. Ranije se nagađalo da će novi model imati OLED displej od 5 inča, a sada Nikkei ističe i neke nove opcije.

NAIME, SADA SE GOVORI DA ĆE NOVI MODEL IPHONE 8 IPAK IMATI OLED DISPLEJ SA 5,8 INČA.

Aktivna dijagonala ekrana će biti između 5,1 i 5,15 inča a preostali deo touch panela koristiće se za grafički prikaz home tastera. Druga dva modela čije se predstavljanje ove godine očekuje imaće LCD panele. Navodi se da će to biti iPhone 7s sa 4,7 inča i iPhone 7s Plus sa dijagonalom ekrana od 5,5 inča. Pomenuta medijska grupacija svoje nove navode temelji na tome što su ranije i drugi predviđali, ali i na predviđanjima cenjenog analitičara Ming-Či Kua.

Šta bi sve mogao doneti novi iPhone model?

Takođe se predviđa da će veći ekran povećati cenu. Trenutno iPhone košta oko 700 dolara, a već smo pisali o nagađanjima da će za novi iPhone biti neophodno da se izdvoji oko hiljadu dolara.

iPhone se ipak ne odriče Lightning porta?

Mobilnisvet.rs

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Dual kamera – kako radi i koje su razlike kod proizvođača?
Sledeći članak
Facebook ima novi alat za programere
test