ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

iOS 11 beta verzija dostupna za download. Da li je instalirati?

Foto: GSM arena

Apple je pustio iOS 11 beta verziju za download prenosi GSM arena. Za razliku od Developer beta verzije, Public beta verzija je dostupna svima i ne morate imati Developer nalog da bi ste je skinuli na vaš Apple uređaj.

Da bi ste skinuli update beta verzije potrebno je da odete na beta.apple.com/profile kako bi ste skinuli konfiguracijski profil na vaš uređaj. Kada završite sa instalacijom potrebno je da resetujete vaš iOS uređaj i nakon završenog reseta da odete na Settings > General > Software Update gde ćete videti Public beta kao update.

GSM arena je testirala Beta verziju i ima par saveta za sve one koji se dvoume da li da pređu na novu verziju iOS-a. Naime tokom testiranja nove verzije naišli su na nekoliko grešaka i nepravilnosti u interfejsu operativnog sistema. Dakle savet GSM arene je da iOS 11 trenutno nije baš najbolji izbor za primarni uređaj koji koristite.

Dakle, za sve one koji su nestrpljivi da peđu na iOS11 savet bi bio da se sačekaju još malo sa instalacijom dok se ne otklone sve greške u operativnom sistemu.

Šta nam sve donosi iOS 11?

Mobilnisvet.rs

 

Aplikacije iOS Vesti
Prethodni članak
Samsung Note 7 FE u prodaji od 7. jula cena viša nego što je očekivano
Sledeći članak
Uporedni test brzine OnePlus 5 i iPhone 7 (VIDEO)
test