ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Note 7 FE u prodaji od 7. jula cena viša nego što je očekivano

Kako se ranije navodilo, kompanija Samsung planira da pusti u prodaju Galaxy Note 7 FE početkom jula, međutim zvaničnog saopštenja još uvek nema.

Mediji u Koreji su ranije ovog mesecea preneli informaciju da će se Galaxy Note 7 FE naći u prodaji 7. jula. Kada počne da se govori o tačnim datumima može se reći da su mediji ipak dobili neke informacije.

Kako se dalje navodi, prodaja će početi na tržištu Južne Koreje, i za te potrebe je spremljeno 400.000 komada što je dosta manje nego što se ranije navodilo. Ono što je sigurno za sada je da se Galaxy Note 7FE za sada neće naći na tržištu SAD-a, ali da će se ipak naći na tržištu van Koreje.

Bilo je dosta interesovanja da li će puštanje u prodaju Note 7 FE uređaja uticati na prodaju Galaxy S8 uređaja.

Kompanija Samsung je prilično sigurna da Note 7FE neće uticati na prodaju modela S8 koji je inače oborio dosadašnje rekorde u prodaji koje je zabeležio Galaxy S7.

Nažalost još uvek nema informacija o prodaji van teritorije Južne Koreje, ali pretpostavka je da neće biti dostupna velika količina Note 7FE modela iz razloga što se očekuje početak prodaje Note 8 uređaja krajem avgusta. Cena koja se navodi kao početna za Note 7FE je oko 700$ što je znatno više nego što se spekulisalo ranije.

Samsung Note 8- pojavio se prvi snimak! (VIDEO)

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Messenger i Facebook dobili nove video filtere
Sledeći članak
iOS 11 beta verzija dostupna za download. Da li je instalirati?
test