ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Instagram upozorava na fotografije kojima se ugrožavaju životinje

Foto:thedodo

Društvena mreža Instagram svojim korisnicima želi da skrene pažnju na negativan uticaj određenih fotografija na očuvanje prirode i životinja.

Kampanja je prvenstveno pokrenuta zbog uznemiravanja životinja. Naime, dešava se da korisnici želeći da naprave što bolju fotografiju, većinom je selfie sa životinjama u pitanju, zapravo uznemiravaju te životinje približavajući im se više nego što je to za njih prihvatljivo. Kampanja je aktivirana onog trenutka kada se pretražuju hashtag-ovi koji su u vezi sa fotografijama koje mogu da štete prirodi i životinjama.

Instagram Stories sada možete da sačuvate

Korisnik će tada videti poruku “Protect Wildlife on Instagram” i upozorenje da traži fotografije koje mogu uticati na negativno ponašanje prema životinjama i ugroženim vrstama. Korisniku je takođe omogućeno da se upozna više sa ovom kampanjom, pa tek nakon toga pogleda fotografije ili da ipak od takve pretrage odustane.

Foto:dailymail

Ova kampanja prvoje lansirana u zemljama koje prema istraživanjima imaju problema sa seflie turizmom.

Mobilnisvet.rs

Društvene mreže Vesti
Prethodni članak
Nokia 6 (2018) pojavile se slike i specifikacija uređaja!
Sledeći članak
Snapdragon 845 optimizovan je za mešovitu realnost
test