ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia 6 (2018) pojavile se slike i specifikacija uređaja!

Foto: Nokia 6

Jedan od događaja koji je obeležio godinu koja je za nama je svakako povratak Nokia brenda na tržište. Već je dobro poznato da je od nokie ostao samo logo, a da iza proizvodnje modela zapravo stoji relativno nova kompanija koja se zove HMD Global. HMD je naravno preuzeo uz brend i dosta zaposlenih kako iz Nokia-e tako i iz Microsoft-a.

U ovoj godini Nokia je na tržište izbacila 5 uređaja sa kojima su pokrili sve cenovne rangove. Veliku pažnju privukao je i feature uređaj 3310, ali i super budžet Nokia 2. Poslednji predstavljen uređaj se najviše iščekivao jer su korisnici koji su vezani za Nokia brend želeli da vide pravi flagship uređaj koji predstavlja Nokia 8 model koji je dobio dosta dobrih kritika od strane korisnika. Sve u svemu HMD je napravio lep početak u ovoj godini pa se sa razlogom očekuju novi modeli u narednoj godini.

Nokia 9 dolazi u januaru 2018. godine

Već se se pojavile neke informacije za model koji će nositi naziv Nokia 6 (2018). Navodno će ovaj uređaj pokretati Snapdragon 660 u kombinaciji sa 4GB RAM memorije. Osim osnovnih karakteristika sada su se pojavile i prve fotografije uređaja koje nam prikazuju kako će uređaj zapravo izgledati.

Fotografije je prikazala TENAA (kineska agencija za telekomunikacije) i jedina razlika u specifikaciji je što je uređaj prijavljen sa čipsetom Snapdragon 630 pa još uvek nije potpuno jasno da li će se uređaj proizvoditi u dve verzije ili je informacija o Snapdragon 660 čipsetu bila pogrešna.

Potvrđeno je da će uređaj imati 4GB RAM memorije kao i 32GB memorije za čuvanje podataka.

Informacija koja će sigurno obradovati ljubitelje Nokia brenda odnosi se na dizajn uređaja odnosno ekrana. Ekran Nokia 6 (2018) će imati odnos strana 18:9 i prilično dobar odnos ekrana i kućišta uređaja.

Predstavljen je Nokia 2 telefon

Još uvek se nisu pojavile infromacije o datumu predstavljanja, ali ako se uzme u obzir da je ovogodišnji model Nokia 6 predstavljen 6. januara očekujemo da će se novi model pojaviti početkom naredne godine.

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Samsung Galaxy S9 će imati skener otiska prsta u ekranu
Sledeći članak
Instagram upozorava na fotografije kojima se ugrožavaju životinje
test