ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Hublot prvi smartwatch ograničena serija – cena prava sitnica!

hublot kao poznati proizvođač skupocenih ručnih satova je rešio da se oproba i na tržištu pametnih satova. Kao što su i najavili ranije hublot je prikazao svoj prvi luksuzni pametni sat. Sat koji je nastao kao rezultat saradnje FIFA i kompanije hublot ima pomalo čudno ime Big Bang Referee 2018 World Cup Russia.

Kada je najavljivan sat hublot je potvrdio da će sat biti proizveden u liitiranoj seriji a na predstavljanju sata je potvrđeno da će sat biti proizveden u 2018 primeraka.

Sprema se Huawei Watch 3

Sat je napravljen od titaniuma i kevlara. AMOLED ekran je rezolucije 400 x 400 piksela. Baterija će sa jednim punjenjem trajati jedan dan, dakle kao kod prosečnih pametnih satova. Sat od dodatnih opcija poseduje otpornost na vodu 5ATM što znači da će sat raditi i ako ga potpite na 50 metara dubine.

S’obzirom da je hublot napravio sat u saradnji sa FIFA, sat će koirsnike obaveštavati 15 minuta pre početka utakmica, kao i za svaki crveni karton, žuti karton, zamenu igrača i postignug gol.

Osim navedenog sat je podešen da vibrira kad god se postigne gol na utakmici. Takođe korisnici će dobijati statistike  koje će imati podatke o rezultatima, broju kartona, imenima strelaca, zamenama i trajanju meča.

Addidas prestaje da proizvodi nosive pamete uređaje

Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia je kompatibilan sa svim Android uređajima od verzije 4.4 kao i iOS uređajima sa verzijama od 9. Cena je može se reći očekivana ako se uzme u obzir da je u pitanju hublot i to ograničena serija pa ako se razmišljate da sebi nabavite jedan počnite da štedite kako bi skupili 5200$ do sredine aprila kada počinje prodaja.

Mobilnisvet.rs

Smart Wear Vesti
Prethodni članak
Rat između Amerike i Kine se nastavlja preko Huawei
Sledeći članak
Huawei stavio prst u oko Apple-u i Samsung-u!
test