ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Huawei priprema uređaj sa 512GB memorije

Huawei će sledeće nedelje predstaviti nove uređaje iz P serije, a po informaciji koja dolazi iz Kine Huawei takođe priprema i uređaj koji će prvi na tržištu imati ugrađen čip od 512GB. Još uvek nije poznato da li se radi o novom uređaju ili o verziji modela P20.

Huawei: Da li je doba veštačke inteligencije stiglo?

TENAA je prikazala da će novi model imati kodni naziv NEO-AL00 i zatražena je izmena u poslednjem redu gde stoji informacija o memoriji gde trenutno piše 6GB RAM + 512GB ROM.

Interesantno je da HUawei još uvek ne poseduje fabrike koje mogu da proizvedu ovakve čipove pa postoje dve opcije. Prva opcija je da će dobavljač za ove čipove biti Samsung jer je upravo Samsung jedini proizvođač koji je počeo sa proizvodnjom čipova nove generacije

Samsung počinje sa proizvodnjom memorija od 512GB!

ili je Huawei u poslednjoj fazi razvoja tehnologije pa možemo uskoro očekivati predstavljanje čipova nove generacije.

Trenutno kada je u pitanju interna memorija Huawei ima dva uređaja koji poseduju 256GB a to su Mate 9 Porsche Design i Mate 10 Porsche Design tako da se može očekivati da uređaj koji bude imao 512GB interne memorije takođe ponese naziv Porsche Design.

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Telenor prodao kompaniju u Srbiji
Sledeći članak
Koliko je precizan Galaxy S9 u merenju krvnog pritiska?
test