ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Huawei P11 će imati isti dizajn ekrana kao iPhone X?

Novi dizajn ekrana koji je primenio Apple kod svog modela iPhone X, a koji se zapravo prvi put pojavio na Android modelu Essential PH-1,  svakako korisnike nije ostavio ravnodušnim. Mišljenja su podeljenja, jedan deo korisnika smatra da je izgled ekrana odličan, dok drugi deo korisnika smatra da je opcija iritirajuća i nepotrebna.

Huawei Nova 2S – fotogafije i cena uređaja

Korisnici kojima se sviđa nov izgled imaju stav da je inače prostor sa leve i desne strane u odnosu na zvučnik i prednju kameru sada iskorišćen pa je tako korisna površina ekrana povećana, dok korisnici kojima se ne sviđa izgled tvrde kako ništa nije dobijeno ovakvim izgledom jer taj deo ekrana ne može da se koristi za recimo gledanje videa.

Jedno je sigurno, Essential i Apple su napravili promenu koja je svakako prmećena, da li će zadržati ovakav dizajn pokazaće nam modeli koji će se pojaviti naredne godine.

Kao i do sada u prošlosti su Apple i Android uređaji pozajmljivali opcije jedni od drugih, što i nije tako loše za korisnike.

Po poslednjim informacijama Huawei će se pridružiti Apple-u i Essential-u po pitanju dizajna ekrana. Navodno će Huawei na svom sledećem modelu iz P serije upotrebiti dizajn sličan modelima iPhone X i PH-1. Informacija dolazi od XDA-developers koji su u zvaničnoj evidenciji pronašli deo koji se odnosi na  ivice ekrana u konfiguracijski fajlovima.

Prodaja pametnih telefona beleži rast! Otkrivamo koje kompanije su zabeležile najveći uspeh!

Fajl precizno navodi da se podaci odnose na opciju koja je nazvana “Notch” ondosno izrez. Na osnovu informacija koje se nalaze u fajlu napravljena je slika koja prikazuje kako će izgledati gornji deo ekrana Huawei P11 modela. Još jedna informacija koja potvrđuje prethodno navedeno je vezana za rezoluciju ekrana. Naime uređaj koristi ekran dijagonale 6.01 inča sa rezolucijom 2160×1080 piksela, dok je animacija koja se pojavljuje pri uključivanju uređaja u rezoluciji 2244×1080 piksela.

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Šta možemo da očekujemo od Apple-a naredne godine?
Sledeći članak
Nedostatak baterija na tržištu
test