ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Šta možemo da očekujemo od Apple-a naredne godine?

Svi znamo da je Apple tek sa ovogodičnjim modelima preša na OLED ekrane, i očekivano je bilo da modeli koji će se pojaviti naredne godine imaju upravo OLED ekrane, međutim informacije koje su se pojavile tvrde drugačije.

Prodaja pametnih telefona beleži rast! Otkrivamo koje kompanije su zabeležile najveći uspeh!

Navodno će jedan od uređaja koji će se pojaviti sledeće godine imati LCD ekran dijagonale 6,1 inča i metalno kućište sa zadnjom stranom od metala. Možda na prvi pogled ovo deluje kao korak unazad, jer poznato je da telefoni koji imaju zadnju stranu od metala ne podržavaju bežično punjenje. Apple je tek sa ovogodišnjim modelima omogućio svojim korisnicima da svoje uređaje pune sa bežičnim punjačima tako da je teško poverovati da će Apple odustati od ove tehnologije.

iPhone X Android verzija za 880$

Naime pored modela sa LCD ekranom očekuju se i dva modela koja će imati OLED ekrane dijagonala 6,3 inča i 5,8 inča.

Kada se sve infomracije uzmu u obzir, moguće je da će uređaj koji će imati LCD ekran i metalno kućište zapravo biti nova verzija SE modela koji je inače jeftiniji u odnosu na standardne modele. Jedina nedoumica je zapravo dijagonala ekrana, jer je SE model  imao manju dijagonalu ekrana pošto je uređaj bio namenjen korisnicima koji se još uvek vode idejom da je sve preko 5 inča zapravo nepotrebno i nezgodno za korišćenje.

Mobilnisvet.rs

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Samsung Galaxy S9 će imati još bolji odnos ekrana i kućišta
Sledeći članak
Huawei P11 će imati isti dizajn ekrana kao iPhone X?
test