ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

HTC 11 neće imati klasičan priključak za slušalice?

Ukoliko spadate u grupu korisnika koji smatraju da je klasičan 3,5mm priključak za slušalice neophodan na telefonu sigurno ste razočarani odlukama nekih proizvođača. Izgleda da je kompanija Apple pokrenula trend izbacivanja klasičnog priključka za slušalice jer se nekoliko proizvođača nakon Apple odlučilo na isti korak.

Po poslednjim glasinama kompanija HTC je izbacila priključak za slušalice na modelu HTC U 11 koji se očekuje uskoro u prodaji. Rešenje je isto kao kod iPhone-a, u prodajnom paketu dolazi adapter USB-C sa priključkom za klasične slušalice, a takođe se u paketu nalaze i slušalice sa USB-C priključkom. Ukoliko želite da koristite svoje stare slušalice to ćete moći uz pomoć adaptera koji dolazi uz telefon.

kao i kod iPhone-a, punjenje telefona dok se koriste slušalice neće biti moguće ni kod HTC U 11, ukoliko su glasine istinte.

Zašto proizvođači izbacuju klasičan konektor za slušalice?

Razlog što se sve više proizvođača odlučuje da izbaci klasičan izlaz od 3,5mm je navodno što će zvuk preko USB-C odnosno Lightning porta biti mnogo kvalitetniji. Jedini problem je nedostatak high-end slušalica koje imaju USB-C priključak tako da je za sada ova praksa proizvođača više iritantna nego korisna. Nama više deluje da proizvođači na ovaj način pokušavaju da ograniče svoje korisnike na dodatnu opremu koju sami proizvode.

Takođe ova informacija nije potvrđena ni u specifikaciji uređaja HTC U 11 koja se skoro pojavila pa bi informaciju da uređaj neće imati klasičan konektor od 3,5mm trebalo uzeti sa rezervom. Uređaj bi trebalo da bude predstavljen 16. maja, tako da nećemo morati još dugo da čekamo kako bi se uverili da li se HTC zaista odlučio na ovaj korak.

HTC U (Ocean) sa ivicom osetljivom na dodir – Edge Sense

Mobilnisvet.rs

 

HTC Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Da li je HTC U Ultra Saphire staklo napravljeno zaista od safira?
Sledeći članak
Uporedni test – Galaxy S8 i Nokia 6
test