ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Uporedni test – Galaxy S8 i Nokia 6

Foto: youtube

Uporedni test brzine dva uređaja koji po ceni spadaju u dve različite grupe. Samsung Galaxy S8 sa cenom od 850Eur i Nokia 6 sa cenom od očekivanih 250Eur. Na prvi pogled uređaji koji se ne mogu upoređivati, međutim Nokia je dokazala da po pristupačnoj ceni možete dobiti prilično kvalitetan uređaj.

Naravno da je Galaxy S8 pobedio u većini testova, međutim razlike u brzini su u dosta testiranih aplikacija toliko male da se postavlja pitanje da li Galaxy S8 zaista vredi 3 puta više od Nokia 6 uređaja.
Naravno, ovo nije uporedni test dizajna  koji je kod Galaxy S8 zaista impresivan, i slobodno možemo reći jedan od najlepših telefona na tržištu trenutno. Međutim imali smo prilike da gledamo i test izdržljivosti gde je Nokia pokazala da vredi svaki cent.

Osnovno pitanje je šta očekujete od telefona koji kupujete, da li je presudni faktor da imate zaista lep telefon kao što je Galaxy S8, koji je difinitivno jedan od bržih na tržištu. Ili vam sa druge strane treba uređaj koji je solidnog dizajna, jako izdržljiv na padove i grebanje a po brzini ne zaostaje mnogo za dosta skupljim uređajima i sve to po 3 puta nižoj ceni.

Osim toga sa nestrpljenjem čekamo najavljeni flagship Nokia koji se očekuje do kraja godine, ako Nokia uređaj koji košta 250Eur ima ovakve performanse možemo samo da zamislimo kako će raditi očekivani Nokia flagship.

Pogledajte test izdržljivosti Nokia 6 telefona na linku

Pogledajte video uporednog testa:

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
HTC 11 neće imati klasičan priključak za slušalice?
Sledeći članak
iPhone beleži pad u prodaji u prvom kvartalu 2017. godine
test