ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Google i Levi’s započeli saradnju!

Još od kako se pametni telefoni postali uređaji bez kojih ne možemo ili ne želimo da živimo, dodavanje reči pametan ispred neke druge reči stavlja nam do znanja da se radi o uređaju koji poseduje neki svoj operativni sistem kao i da ga je moguće povezati sa mobilnim telefonom. Čini nam se da je moda sve više počela da se povezuje sa tehnologijom, pa smo tako do sad imali pametne satove o kojima smo već pisali, pametne patike a evo na tržištu očekujemo i pametne jakne koje bi trebale da se pojave ove godine. Pametne jakne proizvodiće dva svetska giganta, svaki u svojoj branši, Google i Levi’s. Jakne bi trebalo da se pojave na tržištu ove jeseni po ceni od 350$ u varijanti za muškarce i za žene.

Tommy Hilfiger i Hugo Boss Android Wear 2.0 satovi nam stižu ove jeseni

Xiaomi predstavio pametne patike koje pokreće Intel

Pamtne jakne koristiće Google projekat Jacquard. Projekat je predstavljen još prošle godine, i ideja je da se običnim stvarima, kao pto su delovi garderobe daju mogućnosti interkacije. Cilj interakcije je da recimo delovi garderobe prikupljaju informacije sa telefona i da nam omogućavaju da dobijemo te informacije bez potrebe gledanja u telefon. Da, verovatno ćete pomisliti isto što i mi, za to su zaduženi pametni satovi, međutim ovde se radi o stvarima koje ne spadaju u high-tech već u običnim svakodnevnim stvarima kao što su recimo patike ili jakna.

Tehničke karakteristike pametne jakne

Levi’s Commuter Trucker Jacket je naziv novog proizvoda, i koristi bluetooth kako bi se sinhronizovao sa pametnim telefonom. Jakna na kraju svog levog rukava ima ugrađen senzor koji se koristi za prepoznavanje komandi. Tako će korisnici zadavti komande tako što će desnom rukom praviti pokrete slične pokretima kod korišćenja touchscreen telefona, dakle “swipe” i “tap”. Aplikacija će omogućavati da menjate prilagođavate pokrete svojim potrebama. Baterija je smeštena u rukavu i omogućava dva dana korišćenja između svakog punjenja.

U prilogu ispod pogledajate video koji prikazuje mogućnosti pametne jakne.

Izvor phonearena.com

Mobilnisvet.rs

Smart Wear Vesti
Prethodni članak
Korisnike Vibera očekuje nova opcija koja ga čini poverljivijim
Sledeći članak
Dve aplikacije koje CIA NE može da špijunira
test