ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Korisnike Vibera očekuje nova opcija koja ga čini poverljivijim

Viber je svakako jedna od omiljenih aplikacija za razmenu poziva i poruka. Do sada su korisnici mogli vremenski da ograniče koliko dugo će njihov video ili fotografije biti dostupni unutar konverzacija zahvaljujući tome što je kompanija predstavila novu opciju koja to omogućava. A sada će postojati i nova opcija koju Viber uvodi, zove se tajno ćaskanje.

SVRHA NOVE OPCIJE, ODNOSNO TAJNOG ĆASKANJA JE DA KORISNICIMA ZNAČI KAO JOŠ JEDAN NAČIN ZAŠTITE PRIVATNOSTI OBZIROM DA ĆE SPREČAVATI MOGUĆNOST SLIKANJA EKRANA U TOKU ĆASKANJA, A UZ OVU OPCIJU I KONVERZACIJA ĆE BITI AUTOMATSKI OBRISANA.

Opcija pruža mogućnost da korisnik bira koliko će fotografije ili video zapisi moći da se vide u okviru konverzacije. Nakon isteka vremena koje je korisnik odredio pomenuti sadržaj automatski nestaje, ili ima mogućnost da podesi PIN bez kog neće biti moguće ući u razgovor. Ova mogućnost postoji kada korisnik razmenjuje poruke sa jednim sagovornikom, a takođe je to moguće i u grupnom ćaskanju.  Zatim, u slučaju da sagovornik slika ekran korisnik će odmah biti obavešten o tome.

Google i Levi’s započeli saradnju!

Šta nam to sve tajno ćaskanje omogućava?

  • Brisanje poruka automatski nakon isteka vremena koje sami određujemo
  • Kriptovane konverzacije
  • Ukoliko sagovornik slika ekran o tome će korisnici IOS-a biti obavešteni, dok će korisnici Androida to moći potpuno da spreče
  • Sagovornik će biti sprečen da poruku iz tajnog ćaskanja prosledi

Novine očekujemo za nekoliko dana i sigurni smo da će nova opcija ohrabriti mnoge korisnike koji svoje video zapise, poruke ili slike razmenjuju putem Vibera da sa svojim sagovornicima podele i ono što do sada možda nisu želeli.

Mobilnisvet.rs

 

Android Aplikacije iOS Vesti
Prethodni članak
Facebook ima novi alat za programere
Sledeći članak
Google i Levi’s započeli saradnju!
test