ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Essential PH-1 prodat u samo 5000 komada do sada!

Essential PH-1 je od samog početka privukao dosta pažnje naročito naprednih korisnika. Razlog tome je što je startup napravljen do strane Andy Rubin koga oni koji su upućeni u mobilne telefone često nazivaju ocem Androida. Startup je dosta kompanija prepoznalo kao dobru investiciju pa je prikupljeno čak 1,2 milijardi dolara za ovaj projekat.

Predstavljen je Essential PH-1 smartphone!

Prodaja Essential PH-1 je počela 9. septembra, a BayStreet Research procenjuje da je od tada prodato svega 5000 primeraka. Da li su investitori zadovoljni ovom cifrom možete da zaključite i sami. Da bi napravili poređenje, OnePlus One je svoj prvi uređaj vrlo brzo prodao u 500 000 primeraka. Obe kompanije su imale sličnih problema sa kašnjenjem uređaja.

Predstavljen iPhone X – dizajn, karakteristike i cena!

Koji je razlog ovako loših rezultata. OnePlus One je svoj uređaj prodavao po proizvodnoj ceni koju je podizao sa modelima koje su kasnije plasirali na tržište dok cena Essential PH-1 uopšte nije mala i iznosi 700 dolara. Osim visoke cene uređaj je trenutno moguće poručiti samo preko najmanjeg mobilnog operatera u americi Sprint dok je jedina zemlja u kojoj se očekuje početak prodaje Kanada. Očekuje se predstavljanje i u Evropi međutim datum još uvek nije poznat.

Definitivno će Essential morati da razmisli o strategiji prodaje jer će stvari biti sve komplikovanije i komplikovanije jer su se na tržištu od predstavljanja Essential PH-1 pojavili mnogi flagship uređaji a zakazana su i predstavljanja novih modela ostalih proizvođača koji su već dugo u trci.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Zna se tačan datum predstavljanja Honor 7X telefona!
Sledeći članak
iPhone X kasni sa početkom prodaje!
test