ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

iPhone X kasni sa početkom prodaje!

Ukoliko vas je iPhone X oduševio svojim performansama i odlučili ste se da sebi priuštite ovaj model moguće je da ćete morati da čekate do marta 2018. godine.

Informacije o kašnjenju uređaja se konstantno pojavljuju i sada je skoro pa sigurno da uređaj neće biti u prodaji 3. novembra za kad je inače zakazan početak. Uređaj će korisnici moći da rezervišu 27. oktobra a kada će početi isporuka još uvek nije poznato.

iPhone X ipak neće biti prvi uređaj sa 4K videom pri 60 fps?

Navodno je problem sa kašnjenjem nastao jer dobavljači delova nisu u stanju da isporuče količine koje su potrebne. Jedan od problematičnih delova je komponenta zadužena za 3D skeniranje lica i bez tih komponenti opcija Face ID ne može da radi. Svi modeli su predstavljeni 12. septembra, a iPhone 8 i iPhone 8 Plus su se pojavili u prodaji 10 dana kasnije.

Analitičari koji su upoznati sa situacijom u kompaniji Apple predviđaju da se uređaj iPhone X neće naći u prodaji pre januara, a lako je moguće da će prodaja početi tek u martu naredne godine.

Interesantno je da su informacije o kašnjenju izgleda doprinele da se nestrpljivi korisnici ipak odluče za modele iPhone 8 i iPhone 8 Plus. Pa tako Apple sada beleži rast prodaje ovih modela iako u početku prodaja nije baš išla po planu.

Prodaja iPhone 8 i iPhone 8 Plus niža nego što je očekivano

Međutim kašnjenje isporuke daje prednost i ostalim uređajima na tržištu, pa će tako Samsung Galaxy Note 8 imati slabiju konkurenciju narednih nekoliko meseci.

Mobilnisvet.rs

 

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Essential PH-1 prodat u samo 5000 komada do sada!
Sledeći članak
Najbezbednije brzo punjenje
test