ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Da li ste znali da nova Nokia 3310 neće raditi u mnogim zemljama? Pročitajte da li će raditi kod nas

Na sajmu u Barseloni,  HMD je predstavio novu verziju legendarnog uređaja  Nokia 3310, ali kako stoje stvari telefon koji je oduševio mnoge neće raditi u mnogim zemalja.

Da se podsetimo, nova Nokia 3310 ima ekran u boji koji nije osetljiv na dodir, po dizajnu je veoma slična svom predhodniku, izostaju razne aplikacije i kamere visokog kvaliteta. Uređaj nije smartphone, te pruža osnovne opcije kao i stariji model Nokia 3310 što su svakako telefoniranje, slanje poruka i baterija koja će trajati danima po ceni od 49 eura, a moći će da se kupi u drugom kvartalu 2017.

Radi se zapravo o tome da će naslednik čuvenog telefona Nokia 3310 raditi samo na 2G mrežama, odnosno na onim mrežama koje rade na frekvencijama  od 900 i 1.800 MHz navodi “Independent”.

Iako se povećava broj zemalja koje isključuju bazne stanice koje emituju ovaj signal, u Srbiji je 2G mreža i dalje aktivna te će nova verzija Nokia 3310 raditi bez problema, u suprotnom ni kod nas ne bi radile osnovne funkije (pozivi i poruke) što će biti slučaj sa zemljama u kojima je 2G signal isključen.

Iako velika većina modernih telefona podržava različite frekvencije, nažalost moderna verzija Nokia 3310 koju smo čekali 17 godina nije jedna od njih.

Nokia predstavila svoje uređaje na sajmu u Barseloni! Pored Nokia 6 tu su i Nokia 3, Nokia 5 i Nokia 3310

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
LG G6: karakteristike, specifikacija i prvi utisci
Sledeći članak
Sve tajne zakrivljenog LG telefona
test