ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Da li je ovo iPhone/Pixel izazivač?

Andy Rubin već neko vreme sa svojom kompanijom razvija uređaj koji bi trebalo da bude konkurencija iPhone i Pixel telefonima. Andy Rubin je poznat kao jedan od tvoraca androida, a sada je osnivač kompanije koja se zove Essential Products. Iako naziv uređaja još uvek nije poznat, uređaj se pojavio na Geekbench-u u januaru pod kodnim imenom Essential FIH-PM1. Oznaka FIH najverovatnije predstavlja Foxconn International Holdings, a inače se predpostavljalo da će FIH biti zadužen za proizvodnju uređaja.

Inače Rubin je skoro twitovao rečenicu:

“Jako sam uzbuđen kako se stvari odvijaju. Nestrpljiv sam da uređaj stigne u još ruku.”

Uz twit Rubin je okačio i sliku na kojoj se vidi deo telefona. Sa slike se može videti da su ivice oko displeja jako tanke, pa će se uređaj kad se pojavi sigurno naći u vrhu po specifikacijama.

Osim toga na Geekbench testu uređaj je testiran sa konfiguracijom Snapdragon 835, 4GB RAM i Andorid 7.0 operativnim sistemom. Dakle po svemu što smo saznali u pitanju je sigurno high-end uređaj. Osim toga, poslednje spekulacije tvrde da će uređaj imati 5.5 inča displej osetljiv na dodir (jako sličan 3D Touch tehnologiji).

Inače ranije ovog meseca je objavljeno da jedan od investitora SoftBank povlači svoju investiciju od 100 miliona dolara, ali da je Essential Products uspeo da nađe druge investirore kako bi razvili projekat do kraja.

 Jaka baterija, brzo punjenje, odlična cena

Mobilnisvet.rs

Vesti
Prethodni članak
iPhone 7 i iPhone 7 Plus u crvenoj boji!
Sledeći članak
Samsung Note 7 ponovo na tržištu?
test