ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Čitač otiska prsta ugrađen u displej! (VIDEO)

Nekoliko meseci se već priča o ovoj opciji. Čitač otiska prsta koji se nalazi sa prednje strane uređaja odnosno u okviru displeja. Prvo se predpostavljalo da će se ova opcija pojaviti na Samsung Galaxy S8 i S8+ modelima. Nakon predstavljanja S serije kompanije Samsung očekivanja su bila usmerena na Note 8 uređaj koji se očekuje uskoro na tržištu. Međutim kao što smo već pisali ni Note 8 neće imati ovu opciju a tekst možete pročitati na linku:

Samsung Galaxy Note 8 – čitač otiska prsta ipak nije u okviru displeja!

Kada je kompanija Samsung izdala saopštenje da Galaxy Note 8 uređaj neće imati ovu opciju sva pažnja je bila usmerena na kompaniju Apple čiji će ovogodišnji model navodno imati tu opciju.

I onda se potpuno neočekivano u trku giganata uključuje manje poznati kineski brend VIVO. Na internetu se pojavio snimak modela koji kompanija VIVO testira a koji ima upravo ovu opciju. Još uvek se nisu pojavile detaljne tehničke karakteristike uređaja ali se na snimku koji se pojavio vidi upravo korišćenje čitača otiska prstiju koji se nalazi u okviru displeja.

U Evropskoj uniji nema više rominga!

Još nešto je privuklo našu pažnju a to je vreme potrebno za otključavanje telefona. Naime VIVO se ne može pohvaliti baš brzinom reagovanja senzora, ali ukoliko se uređaj uskoro pojavi na tržištu VIVO će svakako moći da se pohvali da je upravo njih uređaj prvi na tržištu imao ovu opciju.

Da li je brzina senzora razlog zašto je kompanija Samsung odustala od ugradnje senzora u displej ostaje nam da vidimo. Moguće je da je Samsung odustao za sada od ove opcije upravo zbog manje brzine ovakvog tipa senzora.

Isključujte Wi-Fi noću

Pogledajte video koji prikazuje uređaj VIVO:

Mobilnisvet.rs

Vesti
Prethodni članak
Android gubi trku sa iOS na teritoriji SAD
Sledeći članak
Isključujte Wi-Fi noću
test