ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Android telefon koji košta 2500 dolara!

Dugo je Apple sa svojim iPhone modelima držao prvo mesto kada je cena u pitanju, međutim pojavio se Android uređaj koji ima cenu od 2500$. U pitanju je Lamorghini Alpha-One Android telefon.

Nokia 9 predstavljanje do kraja godine?

Šta korisnici mogu da očekuju za ovaj novac. Ako govorimo o specifikacijama uređaja, ništa specijalno naravno. Uređaj pokreće Snapdragon 820 čipset u kombinaciji sa 4GB RAM memorije. Dakle pokreće ga čipset koji je star skoro 2 godine. Na raspolaganju korisnici imaju 64GB interne memorije koja je proširiva sa microSD karticom. Ekran je QHD AMOLED dijagonale 5,5 inča. A uređaj radi na Android operativnom sistemu verzije 7.0. Baterija je kapaciteta 3250mAh i podržava QuickCharge 3.0, interesantno je da za ovaj novac kupci u prodajnom paketu ne dobijaju punjač.

Kako bi opravdali cenu uređaja, osim prepoznatljivog znaka Lamborghini, uređaj je napravljen od premium materijala kao što su koža, metal i karbon.

Google razvio novu tehnologiju – elektronska zaštita ekrana

Interesantno je takođe da je Alpha-One zapravo ZTE  Axon 7 uređaj koji je prilagođen za potrebe Lamborghini, dakle izmenjen je samo dizajn uređaja dok su karakteristike uređaja iste. Razlika je takođe i u ceni, Axon 7 košta 400$ i u prodajnom paketu korisnici dobijaju i punjač.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Motorola sprema naslednika Moto X4 modela – stiže Moto X5 telefon!
Sledeći članak
Samsung Galaxy S9 će se puniti za 12 minuta?
test