ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Zašto su novi Nokia uređaji još uvek nedostupni na nekim tržištima?

Istina je da je HMD Global izdao saopštenje da će se Nokia smartphone uređaji naći na svim većim tržitima do kraja juna, nažalost Finska kompanija još uvek nije uspela da ostvari to što je obećala.

Istina je da postoje neka tržišta koja su počela sa prodajom jednog ili dva modela, ali izgleda da zalihe brzo nestaju, i da HMD global teško uspeva da proizvede uređaja kolika je potražnja na tržištu.

HDM Global prikuplja podatke od distributera i pravi nove planove proizvodnje pošto su očigledno prvobitni planovi bili poprilično neprecizni. Naime dosta disrtibutera na teritoriji Velike Britanije i SAD-a su prestali da prihvataju porudžbine za Nokia modele. Čak je jedan od distributera iz Velike Britanije Clove izdao saopštenje:

“Pričali smo sa kompanijom HMD ove nedelje. HMD je uočio veliko interesovanje na svetskom tržištu koje je prevazišlo sva njihova očekivanja. Sa obzirom na situaciju HMD sada radi na planiranju novog obima proizvodnje kako bi obezbedio dostupnost uređaja na svim tržištima. Nakon odgovora koji smo dobili, nismo više u mogućnosti da preciziramo datum isporuke uređaja kako bi smo izbegli eventualne nesporazume.”

Iako se saopštenje distributera Clove odnosi samo na tržište Velike Britanije, situacija je sigurno slična na svim većim tržištima tako da ćemo do pojavljivanja svih modela u prodaji sigurno morati još malo da sačekamo.

Nokia 9 ipak samo u dve verzije

Mobilnisvet.rs

 

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Asus odložio updejt za ZenWatch 2 i 3.
Sledeći članak
Šta nas očekuje u drugoj polovini 2017. godine
test