ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

YotaPhone 3 otkrivena cena uređaja!

Ruska kompanija koja stoji iza uređaja YotaPhone otkrila je cenu očekivanog modela YotaPhone 3. Jeftinija verzija uređaja koštaće 350$ dok će skuplja verzija imati cenu od 450$. Razlika u verzijama je samo u memoriji za skladištenje podataka. Jefitnija verzija imaće na raspolaganju 64GB dok će skuplji model imati 128GB memorije za čuvanje podataka.

Nažalost ništa osim cene nije još uvek otkriveno od strane kompanije, pa se ne zna ni kada će se uređaj pojaviti na tržištu. Neki izveštaji navode da će uređaj biti dostupan od septembra ove godine, ali ta informacija nije potvrđena.

Inače YotaPhone je prvi uređaj koji je imao dva displeja od kojih je jedan displej e-ink. E-ink displej je omogućio produženo trajanje korišćenja telefona. E-ink dislej je monohromatski ali zaista ima nekoliko prednosti. Prva prednost ovog tipa displeja je neverovatno mala potrošnja energije. Druga velika prednost je što prikaz na ovakvom tipu displeja ne zavisi od spoljenjeg osvetljenja. Dakle i ako okrente displej direktno ka suncu, koliko god da je jako sunce slika će se videti normalano. Kao što smo već rekli mana ovog tipa displeja je što je crno beli.

„Bezel-less“ – ekran bez ivica, da li je zaista neophodan?

Pogledajte reklamu za YotaPhone 2.

Kojim telefonima su korisnici najzadovoljniji?

Mobilnisvet.rs

Vesti
Prethodni članak
Predstavljene su nove verzije LG G6 telefona
Sledeći članak
Nokia 9 ipak samo u dve verzije
test