ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Xiaomi predstavio pametne patike koje pokreće Intel

Xiaomi nas još jednom iznenađuje svojim proizvodima. S obzirom da se radi o jako mladoj kompaniji, Xiaomi je za kratak period izbacio mnoge inovativne stvari. Još jedna u nizu su pametne patike koje su najavili pre nekoliko meseci.

“90 Minutes Ultra Smart Sportswear” kako su ih zvanično nazvali, napravljenje su u saradnji sa kompanijom Intel koja je pružila “mozak” ovim patikama.

Patike imaju cenu od približno 40$, baterija im traje 60 dana i patike će pratiti vaše pokrete kada hodate, trčite ili kada se bavite penjanjem. Na kraju dana patike će vam pružiti izveštaj koji će sadržati pređeni put, brzinu kojom ste se kretali kao i kalorije koje su potrošene.

Pročitajte o telefonu Xiaomi Redmi Note 4X

Što se tiče samog dizajna patika, imaju vazdušne jastuke, đon koji je napravljen da ne kliza, uložak sa podrškom za stopalo koji ima i antibakterijska svojstva. Patike su dostupne u četiri boje, i to muški modeli u crnoj i plavoj boji kao i crni i roze model namenjen ženskoj populaciji.

Pored ovih postojii specijalna serija koja sija u mraku koja je namenjena osobama koje vole džogiranje noću. Patike trenutno mogu da se poruče i očekuje se da će isporuka početi sredinom aprila. Trenutno se isporučuju samo na teritoriji Kine.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Smart Wear Vesti Xiaomi
Prethodni članak
Na leto stiže nova Nokia u klasi popularnih iPhone i Galaxy S modela!
Sledeći članak
Facebook u virtuelnoj realnosti: Bili, doživeli!
test