ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Veliko sniženje Fossil pametnih satova za Black Friday

Ukoliko ste planirali da obradujete sebe ili dragu osobu pametnim satom sada je verovatno pravi trenutak za to. Na Amazonu je trenutno veliko Black Friday sniženje Fossil satova. Izdvojili smo dva sata, jedan za dame i jedan za muškarce koji su nama delovali najinteresantnije.

Fossil Q Tailor Gen 2

Cena Fossil Q Tailor je trenutno snižena za čak 62% i sada ga možete kupiti za svega 58,90$. Q Tailor Gen 2 izgleda kao klasičan sat ali ima opcije koje imaju pametni satovi. Prečnik sata je 40mm, a od opcija ima praćenje aktivnosti, notifikacije, i dugme kome možete menjati namenu. Baterija mu traje oko godinu dana u zavisnosti od korišćenja.

Sat možete pogledati i poručiti na linku: Fossil Q Tailor Gen 2

Fossil Q Marshal Gen 2

Muški model Fossil Q Marshal Gen 2 je nešto skuplji ali je trenutno snižen takođe za 62% i aktuelna cena mu je 104,5$ što ga čini veoma povoljnim. U pitanju je klasičan pametan sat sa narukvicom od nerđajućeg čelika. Od opcija poseduje sve od notifikacija, preko praćenja aktivnosti pa do kontrolisanja uređaja glasom jer Marshal Gen 2 poseduje ugrađen i mikrofon. Baterija traje 24 sata.

Najbolje bežične slušalice za trčanje, plivanje, poništavanje buke…

Sat možete pogledati i poručiti na linku: Fossil Q Marshal Gen 2

Pogledajte koje sve opcije ima Fossil Q Marshal Gen 2

Mobilnisvet.rs

Pametni satovi Smart Wear Vesti
Prethodni članak
Pojavila se prva fotografija Honor V10 uređaja!
Sledeći članak
Da li je OnePlus 5T zaista brži i od iPhone X (VIDEO)
test