ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Sony Xperia XZ2 – promene u dizajnu

Sajam u Barseloni je jedan od većih događaja kada su u pitanju mobilni telefoni a počonje za samo nekoliko dana. Svake godine na MWC u Barseloni se prikaže dosta flagship uređaja koji se očekuju u prodaji. Tako je i ove godine, već je poznato da će dosta vodećih proizvođača prikazati nove uređaje među kojima su Samsung, Huawei, Sony…

Već smo imali prilike da vidimo kako će izgledati novi Galaxy S9 uređaj, a tekst možete pročitati na linku:

Samsung Galaxy S9 i S9+ na prvim fotografijama u visokoj rezoluciji

Sada zahvaljujući @EvanBlass imamo prilike da vidimo i kako će verovatno izgledati novi flagship Sony Xperia XZ2. Fotografije potvrđuju informacije koje su se pojavile ranije, Sony će konačno promeniti dizajn svojih uređaja.

Ukoliko su fotografije istinite, Sony je zaista izmenio dizajn uređaja, i Sony Xperia XZ2 sada izgleda dosta modernije u odnosu na prethodne modele. Nova Xperia imaće moderan odnos strana 18:9. Zadnja strana uređaja je blago zaobljena što se pokazalo kao dobro rešenje kad je u pitanju korišćenje uređaja jer uređaj lepo “leži” u ruci.

Pojavile su se i informacije vezane za karakteritike uređaja. Očekuje se da će oba modela Xperia XZ2 u XZ2 Compact pokretati  čipset poslednje generacije Snapdragon 845. Baterija će biti kapaciteta 3180 mAh za Compact i 2870 mAh XZ2 model.

Huawei P11/P20 Lite prikazan dizajn (VIDEO)

Glavna kamera je kvaliteta 19MP i ima mogućnost snimanja videa u 4K HDR rezoluciji kao i super-slow motion video.

Bežično punjenje je opcija koja je postala standardna za flagship uređaje. Sa slika se vidi da je Sony Xperia XZ2 napravljen od kombinacije stakla i metala. Zadnja strana uređaja je od stakla što daje mogućnost uređaju da podrži bežično punjenje. Međutim još uvek se nisu pojavile informacije i nije poznato da li će Xperia XZ2 imati opciju bežičnog punjenja.

Sony Xperia XZ2 i Compact bi trebalo da se pojave u četiri boje: crna, siva, zelena i roze. Takođe moguće su manje varijacije u bojama u zavisnosti od verzije uređaja.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Sony Vesti
Prethodni članak
Istraživanje kompanije Motorola pokazalo alarmantne rezultate
Sledeći članak
Stiže Huawei Enjoy 8 – uređaj iz srednje klase sa dve kamere na poleđini
test