ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Snimak eksplozije baterije za iPhone

Pisali smo o objavi kompanije Apple da će se stariji Apple uređaji, čije baterije su izgubile svojstva, usporavati softverski kako ne bi došlo do oštećenja uređaja ili iznenadnih gašenja. Ova informacija izazvala je veliku buru u javnosti pa je Apple rešio da smanji cenu baterija za Apple uređaje i od tog trenutka je veliki broj koirsnika rešio da zameni baterije na svojim uređajima.

Samsung se pridružio Apple – pokrenuta istraga u Italiji

Dogodilo se nekoliko incidenata upravo sa baterijama u Apple servisnim centrima, ali je sada prvi put incident zabeležen sigurnosnom kamerom. Name jedan korisnik u Kini odneo je svoj Apple uređaj u servis kako bi mu zamenio bateriju, i kako navode izvori korisnik je rešio da proveri orginalnost baterija tako što će je zagristi!

Ponuda iPhone X 64GB kod operatera – Mts, Vip i Telenor cene

Neverovatno je na kakve ideje korisnici dolaze, a čovek na snimku je definitivno jedan od maštovitijih. Dakle, nebitno je da li je baterija originalna ili ne, ukoliko se izvrši pritisak na bateriju i dve elektrode se spoje postoji velika verovatnoća da će se baterija zapaliti. Savet je nikako nemojte savijati, bušiti ili pritiskati baterije!

Takođe treba napomenuti da nije poznato da li je baterija koja je eksplodirala na snimku zasita baterija za Apple uređaj.

Pogledajte snimak:

Mobilnisvet.rs

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Huawei P11 ipak neće biti predstavljen na sajmu u Barseloni!
Sledeći članak
Messenger: Kako sakriti da ste pročitali poruku
test