ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung provocira Google novom reklamom?

Trenutno najnepoželjnija pozicija u svetu mobilnih telefona je osoba zadužena za displeje u Google kompaniji. Samo nekoliko nedelja nakon prikazivanja počele su da pristižu žalbe korisnika na ekrna na novom Google Pixel XL 2 modelu. Navodno ekran ima loš ugao vidljivosti ali su počele da pristižu i reklamacije gde je na uređajima veliki deo ekrana potpuno izgubio sliku. Korisnici koji su izdvojili pozamašnu svotu novca da kupe uređaj sigurno su se razočarali kada im se novi uređaj pokvario nakon samo nedelju dana korišćenja.

Test izdržljivosti Google Pixel 2

Kako je Samsung reagovao? Pa Samsung je izbacio reklamu koja promoviše upravo ekrane koje koriste njihovi ovogodišnji flagship modeli. Reklama se zapravo sastoji od isečaka raznih recenzija koje su snimili vlogeri koji se bave recenzijama uređaja.

Google Pixel 2 će sam uključivati opciju Do Not Disturb tokom vožnje!

Svi znamo da je Samsung lider na ovom polju, zapravo kada su u pitanju OLED ekrani definitivno je najbolji ekran upravo Samsungov Super AMOLED. Super AMOLED ekran koristi najsavremeniju tehniku i sigurno je najprecizniji OLED ekran na tržištu. Ovu činjenicu potvrđuje i to što je Apple koji je poznat po proizvodnji odličnih ekrana za svoj model iPhone X odabrao Samsungov ekran uz izjavu da je to jedini ekran koji je dovoljno dobar da se nađe u jednom iPhone uređaju.

Predstavljeni Google Pixel 2 i Pixel XL 2 – koje su nove opcije

Reklama koja se pojavila baš u ovom trenutku kada Google ima probleme sa svojim ekranima sigurno nije slučajnost i moglo bi se reći da nije baš džentlmenski potez. Ipak je Google tek ušao u posao proizvodnje sopstvenog hardvera i sigurno će vrlo brzo ispraviti grešku koju je napravio.

Mobilnisvet.rs

 

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
WhatsApp omogućio brisanje poruka
Sledeći članak
WhatsApp sprema grupne video pozive
test