ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung predstavio ISOCELL dualnu kameru

Samsung je predstavio ISOCELL dualnu kameru koja predstavlja kompletno rešenje spremno za ugradnju u uređaje koji spadaju u niži i srednji cenovni rang. Pored kamere Samsung je pripremio i algoritam koji će kontrolisati rad kamere. ISOCELL predstavlja kompletno rešenje koje ostalim proizvođačima nudi mogućnost da po pristupačnoj ceni u svoje uređaje ubace dualnu kameru. ISOCELL ima mogućnost fotografisanja slika sa bokeh efektom kao i fotografisanje u uslovima slabijeg ambijentalnog osvetljenja.

ISOCELL namenje slikanju fotografija sa bokeh efektom je sačinjen od dva senzora kvaliteta 13MP i 5MP, dok je set namnjen za fotografisanje u uslovima slabijeg osvetljenja sačinjeni od dva senzora po 8MP i prilagođenim algoritmom.

Samsung tvrdi da je ovo prvi set dualne kamere koji nudi kompletno rešenje ostalim proizvođačima po pristupačnoj ceni.

Samsung je poznat po odličnim algoritmima za kamere, naročito u premium segmentu tako da će sigurno lako ISOCELL naći svoj put ka ostalim proizvođačima. Kako će se ISOCELL pokazati u odnosu na konkurenciju još uvek nije poznato.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Najveće ažuriranje GPS mapa Srbije do sada
Sledeći članak
YouTube će upozoravati da sadržaj finansira neka država
test