ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung počinje proizvodnju čipova za rudarenje bitkoina?

Foto:cryptocoinsreporter

Jedino što je Samsung dovodilo u vezu sa kriptovalutama je bila mašina za rudarenje bitkoina od sastavljena 40 Galaxy S5 telefona, koju je kompanija predstavila u oktobru prošle godine. Posle ovog eksperimenta, koji su mnogi okarakterisali kao zabavan, Samsung se navodno, udružuje sa jednim kineskim proizvođačem opreme za rudarenje i planira da proizvodi čipove za rudarenje kriptovaluta.

Samsung postao najveći proizvođač čipova u svetu!

Prema izveštajima iz Južne Koreje, Samsung se sprema za masovnu proizvodnju ASIC (Application Specific Integrated Circuit) čipova, koji će ići u kompaniju koja se bavi proizvodnjom opreme za rudarenje. Tako Samsung neće samostalno prodavati proizvod, već će se proizvod ugrađivati u sisteme za rudarenje. Ostaje da se vidi da li će Samsung i u budućnosti sklapati slična partnerstva, a postoje naznake za tako nešto, s obzirom na to da su neke kompanije iz Japana i Južne Koreje pokazale interesovanje. Imena partnerskih kompanija još uvek nisu poznata, jer  se kompanija Samsung još uvek nije oglasila kako bi potvrdila ili opovrgla ova nagađanja.

Samsung Galaxy S9 imaće kombinovano skeniranje lica i irisa oka!

Mobilnisvet.rs/Ubergizmo

Proizvođači Samsung Vesti

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prethodni članak
YouTube će upozoravati da sadržaj finansira neka država
Sledeći članak
Instagram može da zameni aplikacije kao što su WhatsApp, Viber i Skype?