ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung opet u problemu Note 8 ima probleme sa punjenjem!

Nakon incidenta koji je Samsung imao sa Note 7 modelom sve oči su bile uprte u model koji je predstavljen ove godine Note 8. Iako se model pokazao kao odličan, nekoliko meseci nakon početka prodaje pojavio se problem.

Pojavile se prve fotografije Samsung Galaxy S9 uređaja

Naravno da se na svakom modelu svakog proizvođača može pojaviti problem, međutim Note opet ima problem sa baterijom. Ovog puta problem nije toliko rizičan po korisnike kao problem koji je imao Note 7. Naime neki korisnici su prijavili da imaju problem kada se baterija poptuno isprazni i uređaj se sam isključi, nakon isključivanja uređaj više ne može da se napuni.

Korisnici su svoje uređaje probali da napune i sa drugim punjačima i kablovima, međutim ništa nije dalo rezultata pa je očigledno problem do samog uređaja.

Problem su prijavili korisnici iz Amerike na forumima a vest je preneo protal piunikaweb.com. Još uvek nije poznato da li se problem javlja i na drugim tržištima.

 

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
WhatsApp ukida podršku za neke uređaje
Sledeći članak
Verovatno najbolji telefon po ceni oko 200 evra
test