ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Galaxy S8 oborio rekord!

Novi modeli kompanije Samsung oborili su sve dosadašnje rekorde u matičnoj zemlji. Naime Samsung Galaxy S8 i Galaxy S8+ imali su preko 550 000 rezervacija u prva dva dana prodaje u Južnoj Koreji. Ako pogledamo porudžbine prethodnih modela kompanije Samsung videćemo da je to za više od 5 puta porudžbina u odnosu na Galaxy S7 i skoro tri puta više u odnosu na Galaxy Note 7.

Rezervacije će trajati do 17. aprila i onda počinje zvanična prodaja u maloprodajama. Samsung je kupcima koji su izvršili rezervaciju ponudio na poklon Bluetooth zvučnik ili vaučer na 300Eur. Vlasnici lokalnih radnji tvrde da između 80 i 90% kupaca koje su imali u proteklom periodu dolaze upravo zbog rezervacije Galaxy S8 uređaja.

Ovo i nije tako neočekivana informacija ako uzemom u obzir da ima dosta korisnika koji vole uređaje sa velikim displejima, a da je Samsung prethodno povukao iz prodaje Note 7 uređaj čija su ciljna grupa bili upravo koriscni uređaja sa većom dijagonalom.

Uz Samsung Galaxy S8 telefon dolazi i Samsung Guard S8 program zaštite

To je bila statistika iz Južne Koreje, što se tiče globalnog tržišta, Samsung planira da prebaci rezultate koje je postigao Galaxy S7 koji je prodat za godinu dana u preko 49 miliona primeraka. Analitičari tvrde da će novi Galaxy S8 uređaj biti prodat u prvom mesecu u preko 13 miliona primeraka.

Samsung Galaxy S8 i S8+ karakteristike

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Test izdržljivosti Galaxy S8 protiv iPhone 7 Plus
Sledeći članak
Google nastavlja borbu protiv lažnih vesti
test