ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Galaxy Note 9 veći ekran i baterija

Izgleda će ove godine Samsung predstaviti Note uređaj malo ranije nego što je bio običaj do sada, međutim još uvek ima dosta vremena za unapređenja. Informacija se pojavila na Weibo sajtu i još uvek se ne može reći da su unapređenja sigurna, svakako treba sačekati zvanično saopštenje.

Samsung Galaxy Note 9 stiže sa 5G podrškom?

Od poboljšanja navodi se da će novi Galaxy Note 9 imati nešto veći ekran koji će biti dijagonale 6,4 inča sa istim odnosom stranica kao i prethodni model. Dijagonala nije značajno povećanja, i ovaj potez više deluje kao potreba da se malo više odvoje Galaxy S9+ i Galaxy Note 9. Dosta se pričalo i o skeneru otiska prsta u okviru ekrana, međutim pojavilo se dosta kontradiktornih informacija o toj opciji tako da za sada nije moguće čak ni nagađati da li će skener zaista biti u okviru ekrana ili ne.

Galaxy Note 9 će raditi analizu daha?

Najveću promenu će navodno doživeti baterija, pa će tako umesto 3300mAh koliko trenutno ima baterija u Note 8 uređaju, baterija u Note 9 imati 3850mAh dok neki izvori navode da će baterija imati  4000mAh. Note 9 će pokretati isti čipset kao i Galaxy S9 uređaje, dakle Snapdragon 845 međutim sa kapacitetom baterije od 4000mAh Note 9 će sigurno imati osetnu veću autonomiju.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Instagram uveo novi mod
Sledeći članak
Kako izgleda kada se korisnik Samsuga prebaci na iPhone?
test