ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung A8+ (2018) prve fotografije!

Već su se pojavile informacije kako će Samsung potpuno promeniti dizajn A serije, a glavna izmena će biti uklanjanje “Home” dugmeta. Ovo će omogućiti da A serija dobije prelep “bezel-less” ekran koji inače imaju ovogodišnji modeli iz S i Note serije.

Samsung Galaxy S9 će se puniti za 12 minuta?

Ovim potezom Samsung pokušava da privuče više korisnika koji koriste uređaje iz srednje ka višoj klasi. Uklanjanjem “Home” dugmeta A serija će se još više približiti S seriji.

Do sada se nagađalo da će Samsung u 2018. godini predstaviti model A7 (2018), međutim pojavile su se slike koje prikazuju model SM-A730 a naziv uređaja je Galaxy A8+ (2018).

Uređaj koji se nalazi na fotografijama ima “infinity” ekran bez “home tastera, odnos strana ne može da se odredi ali se predpostavlja da će imati 18:9 odnos strana, za razliku od 18:5,9 odnosa koji imaju modeli iz S serije.

Samsung priprema ekran koji je potpuno zakrivljen

Nažalost još uvek se nisu pojavile fotografije zadnje strane uređaja pa još uvek ne znamo da li će A serija imati dualnu kameru.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Nokia 9 dolazi u januaru 2018. godine
Sledeći članak
Lansirana je nova Android aplikacija koja pomaže u kontroli potrošnje interneta
test