ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Rudarenje Bitcoin-a uz pomoć iPhone pametnog telefona

Bitcoin groznica i dalje trese iako je zabeležen pad valute i dalje za njom vlada velika pomama. Čak i osobe koje apsolutno ne znaju ništa o kriptovalutama žele da se dokopaju Bitcoin-a. Trenutno Bitcoin ima cenu oko 12000$ pa je mining odnosno rudarenje način na koji mnogi pokušavaju da dođu u posed. Međutim za sastavljanje računara i podešavanje istog kako bi se rudarenje uspešno obavljalo potrebno je dosta znanja i iskustva. Ako se sve uzme u obzir ne čudi nas što se pojavilo dosta aplikacija koje navodno omogućavaju rudarenje preko telefona.

Apple namerno usporava starije modele

Među aplikacijama naravno da ima dosta onih koje zapravo korisnicima ne nude ništa osim gledanja reklama koje donose novac kreatorima aplikacije. Međutim postoji i aplikacija koja zaista omogućava rudarenje vlasnicima iPhone uređaja i zove se MoibleMiner.

Odličan način da se lako zaradi novac?

Ponosni ste vlasnik iPhone 8 ili iPhone X modela i rešili ste da vratite novac koji ste potrošili na kupovinu novog telefona. Mislite da je ovo odličan način za brzu i laku zaradu? Zapravo i nije baš. Instalacija aplikacije nije nimalo laka, kao prvo potrebno je da se skine kod sa GitHub koji će se instalirati uz pomć Xcode i iOS App Signer-a. Da bi ste mogli da potpišete aplikaciju sa iOS App Signer naravno prvo morate da plate Apple-u za developer nalog što trenutno košta 100$ godišnje.

Korisnici Apple iPhone X uređaja su zadovoljni kupovinom

Međutim ako se kojim slučajem bavite razvojem iOS aplikacija i posedujete nalog prethodno navedeno se ne odnosi na vas, predpostavimo da ćete lako instalirati aplikaciju i da ne morate da plaćate nalog. U tom slučaju ćete vrlo lako moći da zaradite neverovatnih 13 dolara mesečno. 13$ mesečno i to u slučaju da vam aplikacija radi u pozadini i tokom cele noći.

Naravno uređaj će se preterano grejati, a baterija će vam trajati 4-5 sati. Zaključak ne moramo ni da navodimo, ali za one koji nisu razumeli. Bitcoin se ne rudari uz pomoć iPhone telefona koliko god on imao odličan čipset, nemojte trošiti vreme i novac pokušavajući jedino što može da vam se desi je da oštetite bateriju ili procesor na vašem telefonu koji nije nimalo jeftin.

Mobilnisvet.rs

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Nokia 6 počinje beta testiranje Android 8.0 Oreo softvera
Sledeći članak
Google objavio poboljšanja za svoj najnoviji operativni sistem
test