ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Prvi vlasnici Samsung Galaxy S8 odmah su pronašli manu ovom uređaju! Žale se na probleme sa ekranom

IMAGE: MASHABLE/LILI SAMS

Korisnici koji su među prvima postali vlasnici novog Samsung Galaxy S8 uređaja prijavili su određene probleme sa ekranom.

NAIME „MASHABLE“ PIŠE DA SU PRVI VLASNICI VEĆ PRONAŠLI MANU OVOM UREĐAJU. DISPLEJ NA NEKIM OD TELEFONA IMA CRVENU NIJANSU. NARAVNO, OVO NIJE NI BLIZU PROBLEMU KOJI JE SAMSUNG IMAO KADA JE GALAXY NOTE 7 U PITANJU, A I VRLO LAKO JE REŠIVO.

Foto:JIWEON5368 (INSTAGRAM)

Kompanija Samsung je posle zvaničnog predstavljanja novog smartphone-a u Južnu Koreju poslala nekoliko telefona da bi korisnici mogli da ih kupe u pretprodaji koja je počela prošle nedelje, piše portal ZDNet. Prvi korisnici sa problemima na ekranu su odmah postavili fotografije na društvene mreže Instagram i Twitter. Na PROMPPU, korejskom forumu pokrenuta je i diskusija  na ovu temu kako bi se utvrdilo u čemu je problem.

Foto:2UNJUU (INSTAGRAM)

Foto: PPOMPPU

Kao što smo već napisali, problem koji neki korisnici imaju sa ekranom se vrlo lako rešava. Iz Kompanije Samsung kažu da je trik u softveru koji balansira boje na ekranu automatski.

Iz Samsunga su takođe istakli da svi telefoni prolaze kroz detaljne testove da bi bio zadovoljen visok nivo kvaliteta.

NA SAMSUNG GALAXY S8 I GALAXY S8 PLUS JE INFINITE DISPLAY  KOJI KORISTI SUPER AMOLED EKRAN DA BI KORISNICIMA PRUŽIO JASNIJE I REALNIJE PRIKAZE KROZ EKSPRESIVNIJE BOJE. UREĐAJ SAMSUNG GALAXY S8 JE PROIZVEDEM SA EKRANOM KOJI U ODNOSU NA OKRUŽENJE GDE SE KORISTI PRILAGOĐAVA BOJE I OŠTRINU.

18 pozadina sa najnovijeg Samsung uređaja već možete besplatno preuzeti i staviti na vaš telefon

Prema saopštenju iz Samsunga to može da se reši u podešavanjima telefona:

Settings > Display > Screen Mode > Color Balance – na ovaj način se može promeniti „Color Balance“ opcija i to je sve što je potrebno da se uradi kako bi se ovaj problem rešio.

Samsung Galaxy S8+ je konačno tu!

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Nokia 3310 za nekoliko dana u Evropi! Cena je mnoge iznenadila
Sledeći članak
Na Viber stižu dva poboljšanja: stikeri sa zvukom i drugačiji pregled videa  
test