ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Prikazan dizajn LG V30 (VIDEO)

Prikazivanje V serije kompanije LG je drugi značajan događaj za LG ove godine. Nakon prikazivanja LG G6 modela koji je prikazan na sajmu u Barseloni sada nas očekuje zvanično predstavljanje LG V30. Ovaj flagship uređaj namenjen je naprednim korisnicima. Video koji prikazuje maketu uređaja napravljen je na osnovu fabričkih nacrta, a video je prikazao poznati izvor @OnLeaks.

Na snimku se može videti kako bi uređaj trebalo da izgleda. Izgleda da je LG primenio sličan dizajn kao kod LG G6 modela. Uređaj bi trebalo da ima integrisanu bateriju. Displej je navodno dijagonale 6 inča sa odnosom sttrana 18:9. Na prednjoj strani izgleda neće biti dodatnog displeja koji su imali modeli V10 i V20.

Na zadnjoj strani može se videti dualna kamera koja će najverovatnije imati širokougaona sočiva.

Predstavljene su nove verzije LG G6 telefona

Još se navodi da će novi model kompanije LG navodno imati bežično punjenje za razliku od G6 koji ovu opciju podržava samo za određene regione. Uređaj bi trebalo da bude predstavljen 31. avgusta, dan pre početka IFA 2017 sajma koji se održava u Berlinu.

Mobilnisvet.rs

LG Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Važan dodatak za Google Maps
Sledeći članak
Sony Xperia XZ Premium test izdržljivosti (VIDEO)
test