ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Predstavljen Huawei Honor 9

Kao što je već najavljeno Huawei je predstavio Honor 9 model. Dosta karakteristika je već bilo poznato, jedina stavka koja je bila nepoznata je cena uređaja, i te informacije još uvek nema.

Honor 9 će imati displej dijagonale 5,15 inča, operativni sistem je Android 7.0 sa dodatkom EMUI 5.1. Pokretaće ga čipset Kirin 960 koji se inače nalazi u Mate 9 i P10 uređaju. Operativna memorija je kapaciteta 6GB, dakle više nego što imaju i Mate 9 i P10. Što se tiče prostora za skladištenje podataka postoje verzije sa 64GB i 128GB i obe verzije se mogu proširiti zahvaljujući hybrid SIM slotu.

GLAVNA kamera je dualna sa senzorima od 12MP i 20MP i poseduje 2X optički zum, dok je prednja kamera 8MP.

Pored Honor 9 uređaja, Huawei počinje sa pružanjem nove usluge Huawei Pay koji će podržavati i Honor 9. Huawei Pay naravno radi preko NFC. Što se tiče ostalih konekcija Honor 9 podržava 4G VoLTE, Wi-Fi ac i standardni priključak za slušalice od 3,5mm. Drago nam je da Huawei nije ispratio trend ukljanjanja standardnog priključka za slušalice.

Huawei P10 Lite – odličan uređaj iz srednje klase

Kućište telefona je metalno, dok je zadnja strana uređaja napravljena od stakla. Honor 9 biće dostupan u plavoj, crnoj i zlatnoj boji. Baterija uređaja je kapaciteta 3200mAh.

Jedina informacija koja za sada nedostaje je cena, ali sigurno će i to vrlo brzo biti poznato.

Kompanija Huawei zvanično objavila naslednika Y6 Prime modela

Mobilnisvet.rs

Huawei Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Sony Xperia L1 dostupan u Evropi
Sledeći članak
OnePlus 5 pozdravlja svet 20. juna!
test