ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Predstavljen HTC U 11 (VIDEO)

Kao što je najavljeno, 16. maja je predstavljen novi flagship kompanije HTC U11. Ono što se nagađalo je zaista tačno – model nosi oznaku U11, pripada seriji U i naslednik je modela HTC 10 od prošle godine.

Već smo pisali ranije da novi model kopmanije HTC dolazi sa opcijom Edge Sense. Ova opcija omogućava korisnicima da kontrolišu uređaj pritiskom na bočne strane uređaja. Na primer možete napraviti fotografiju samo stiskanjem bočnih strana uređaja. Jačina pritiska se može da se podesi.

Sense Companion je prvi put viđen na modelu U Ultra i nalaziće se i na modelu U11. Sense Companion je aplikacija koja će korsnicima davati sugestije koje su zasnovane na osnovu korišćenja uređaja. Osim toga, s obzirom da je u pitanju Andorid smartphone uz U11 dolazi i Google Assistant. Na nekim tržištima U11 će imati instaliran i Amazon Alexa. Jedno je sigurno, budući korisnici modela U11 će imati širok spektar ponuđenih digitalnih asistenata.

Ispostavilo se da tizer, koji je bio pušten uz naslov “360 real-life recording”, se ipak nije odnosio na kameru, već na snimanje zvuka. Uređaj HTC U11 dolazi ima čak četiri mikrofona koji mu omogućuju da snima zvuk u 3D tehnologiji. Osim kvalitetnog snimanja zvuka HTC U11 Hi-Res i poseduje BoomSound Hi-Fi. Ovo znači da se kod reprodukcije zvuka gornji zvučnik namenjen razgovoru ponaša kao zvučnik za visoke tonove, dok zvučnik koji se nalazi na donjoj strani prenosi niske tonove.

HTC U11 pokreće Snapdragon 835 chipset, ima 4GB RAM memroije i 64GB memorije za skladištenje podataka. Osim ove verzije na nekim tržištima će se pojaviti i verzija sa 6GB RAM i 128GB memorije za skladištenje podataka.

Displej na novom U11 je QHD Super LCD panel dijagonale 5,5″ zaštićen sa GorillaGlass 5. Glavna kamera ima 12MP, blenda je f/1.7. Glavna kamera ima optičku stabilizaciju slike i snima video u 4K kvalitetu. Blic je dual-LED. Prednja kamera ima čak 16MP i snima video u Full HD rezoluciji sa 1080p.

Uređaj se puni preko USB C porta što je već postao standard kod većine flagship uređaja, ali je kao što smo već pisali sa uređaja uklonjen standardni 3,5mm priključak za slušalice. Više o tome možete da pročitate OVDE

Baterija je kapaciteta 3000mAh i podržava Qulacomm Quick Charge 3.0.

Dimenzije uređaja su 153.9 x 75.9 x 7.9mm, a uređaj je težak 169g. Telefon radi na Android Nougat 7.1. Još jedna novina je da HTC U11 ima i IP67 sertifikat, što znači da proizvođač garantuje otpornost na prašinu i vodu. IP67 garantuje da uređaj može da podnse potapanje u vodu dubine 1m na 30 minuta.

HTC U11 će biti dostupan u pet boja: siva, plava, crna, bela i crvena. Cena će biti oko 749Eur, ali će se razlikovati u zavisnosti od tržišta.

Pogledajte kako je izgledalo predstavljanje uređaja:

Galaxy Note 7 će imati oznaku FE

Mobilnisvet.rs

HTC Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Da li znate koji je najmanji i najjeftiniji pametni telefon na svetu?
Sledeći članak
Galaxy Note 7 će imati oznaku FE
test