ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Postavljen je rekord kada je u pitanju korišćenje i preuzimanje aplikacija! 325 milijardi sati u aplikacijama za tri meseca!

Aplikacije su omiljene toliko da je u toku trećeg tromesečja 2017. godine postavljen rekord kada je u pitanju korišćenje i preuzimanje aplikacija. Android aplikacije imaju sve veću popularnost  širom sveta.

Aplikacija iz Srbije osvaja Evropu

Jedna od najinteresantnijih činjenica je da su Android korisnici proveli skoro 325 milijardi sati koristeći aplikacije u toku tri meseca. Ovo predstavlja i povećanje od 40% u odnosu na prošlu godinu. Kombinacija iOS i Android preuzetih aplikacija iznosi skoro 26 milijardi, što je povećanje od 8% na godišnjem nivou i uključuje samo nove instalacije.

Zapanjujuća je i statistika o tome koliko korisnici troše u aplikacijama. In-app kupovina je samo tokom trećeg tromesečja generisala 17 milijardi $, uz rast od 28 % na godišnjem nivou. Apple je vodeći na ovom polju, jer iOS korisnici na aplikacije troše skoro duplo više nego Android korisnici iako Play Store ima više preuzimanja nego App Store.

Da li znate koliko WhatsApp aplikacija ima aktivnih korisnika dnevno?

Prognoze su da će do 2021. godine preuzimanja aplikacija na globalnom nivou dostići gotovo 240 milijardi kombinovano za Android i iOS, a korisnici će na aplikacije potrošiti peko 100 milijardi dolara.

Mobilnisvet.rs/Android Authority

Android Aplikacije iOS Vesti

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prethodni članak
Google Pixel 2 XL dolazi bez Androida?
Sledeći članak
Predstavljen prvi HTC sa ekranom bez ivica U11 Plus