ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Posle rata Apple-a i Samsunga usledilo primirje: Najveći rival će praviti najbitniji deo novog iPhone-a

Foto: Pixabay.com

Kompanija Apple sklopila je saradnju sa Samsungom o nabavci 160 miliona OLED panela za predstojeći iPhone 8, piše južnokorejski outlet “The Investor”.

Dva vodeća svetska IT giganta prethodno su imala dogovor za 100 miliona jedinica, ali je prema najnovijem izveštaju Apple odlučio da proizvodnju poveća za još 60 miliona.

Otkriveno koliko će koštati novi iPhone

“The Investor” navodi da bi iPhone 8 mogao da dolazi sa tri različite veličine ekrana. Prethodno se spekulisalo da će samo premium model imati OLED displej, ali povećanje proizvodnje može značiti da će i ostali modeli novog iPhone-a imati iste panele.

Samsung trenutno proizvodi 95 odsto svih OLED panela na svetu.

Podsetimo, spekuliše se da će ovogodišnji model iPhone-a imati ekran koji će se prostirati preko čitave prednje strane (neće imati ivice), a skener za otisak prsta, zvučnik i prednja kamera biće ugrađeni direktno u displej. Takođe, očekuje se podrška za bežično punjenje i naravno pobljšanje ostalog hardvera.

(Telegraf.rs)

Apple Samsung Vesti
Prethodni članak
Evo kako da napunite iPhone za 5 minuta! (VIDEO)
Sledeći članak
SADA JE I ZVANIČNO: Za tačno 9 dana stiže najbolji Huawei telefon koji će biti najveća konkurencija iPhone-u i Samsungu (VIDEO)
test