ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Počela prodaja Huawei Watch 2 Porsche dizajn

Luksuzna verzija smart sata Huawei Watch 2 koju je dizajnirao Porsche a koja je predstavljena još u martu na sajmu u Barseloni je konačno dostupna i na evropskom tržištu.

Huawei Watch 2 Porsche dizajn je sada moguće kupiti u skoro svim evropskim zemljama uključujući i Veliku Britaniju po ceni od skromnih 795 eura. Cena je posebno interesantna ako se uzme u obzir specifikacija standardnog modela i modela koji je dizajnirao Porsche, dolazi se do zaključka da su satovi hardverski potpno isti.

Dakle sat poseduje, kao i standradni Huawei Watch 2, GPS, IP68 sertifikat, NFC, senzor otkucaja srca, mikrofon, kompas, brzinomer, žiroskop. Kao i osnovna verzija ni Huawei Watch 2 Porsche dizajn a ne poseduje podršku za LTE mrežu.

Displej je takođe identičan na oba modela, AMOLED sa rezolucijom 390 x 390 piksela prečnika 1,2 inča. Sat poseduje 4GB interne memorije i 512MB RAM memorije a pokreće ga Snapdragon Wear 2100 čipset.

Prvi smartwatch kome neće biti potrebno punjenje – Sequent! (VIDEO)

Dakle sve ovo možete dobiti i za oko 350 eur ali ukoliko vam je bitno da vam je sat dizajnirao Porsche spremite se da izdvojite malo veću sumu novca.

Mobilnisvet.rs

Huawei Pametni satovi Proizvođači Smart Wear Vesti
Prethodni članak
LG je predstavio Q8 telefon sa dve kamere na poleđini
Sledeći članak
Kompanija HMD najavila predstavljanje Nokia 8 modela
test